Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Een flexibele afzuigslang voor de kweek

Sinds ik mijn nieuwe ruimte heb om te kweken is het wat passen en meten, maar het gaat steeds meer de goede kant op. Ik heb nu een flexibele afzuigslang gekocht, om zo alles in de ruimte wat meer te reguleren. Ook kan je het waar dan ook inzetten, waardoor dit uiteindelijk veel meer geld scheelt. De lampen die er nu hangen zijn perfect, de laatste twee kweken zijn echt fantastisch gelopen. Ik leer nog steeds dagelijks bij en zoek ook veel op op het internet. Daar leer je vaak het meeste van.

Growexpert

Ook van ervaringen van anderen. Door het internet ben ik nu ook bij een handige online winkel terecht gekomen die van alles in huis hebben voor je kweek benodigdheden. Ik zit nu zelf een beetje te zoeken naar de juiste voeding, er zijn verschillende samenstellingen en volgens mij werken ze allemaal wel goed, maar ik wil kijken welke het beste werkt voor mijn planten. Sinds jong af aan ben ik al bezig met tuinieren, ik vind het hartstikke leuk om het groeiproces mee te maken. Voor je planten zorgen, dat doet je goed. Soms word ik nog weleens uitgelachen door mijn vrouw, die vind dat ik er te veel mee bezig ben, maar ik denk dat dat goed is. Ieder zo zijn eigen hobby’s!