Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Gelijk stappen naar de rvs groothandel

Als materiaal heeft roest vrij staal (rvs) veel toepassingen. Het is namelijk duurzaam, relatief eenvoudig te bewerken en verkrijgbaar in verschillende formaten. Bij rvs groothandel wordt daar een schep bovenop gedaan door ook materiaal op maat te leveren. Bij het uitvoeren van projecten wordt er immers vaak afgeweken van wat gangbaar is en zal de rvs groothandel dankzij de ruime ervaring en het kunnen rekenen op een netwerk van leveranciers, kunnen inspelen op de wensen van haar klanten.

Er gaat geen kostbare tijd verloren

Nadat het verzoek binnengekomen is van de klant, zal er eerst binnen de voorraad van rvs groothandel worden gekeken. Er is de beschikking over machines die kunnen zagen en schuren. Zowel plaatmateriaal, staven en profielen kunnen zo volgens de specificaties van de klant wordt geleverd. Wat er niet in voorraad is bij rvs groothandel, kan betrokken worden bij het netwerk van partners. De klant heeft er geen omkijken meer naar en worden de producten op elke gewenste locatie bezorgt. Producten op maat beteken voor de afnemer veel minder werk en een besparing op de kosten. Van restmateriaal is er ook niet gauw sprake. Bij twijfels biedt rvs groothandel advies op maat waardoor altijd de juiste keuze kan worden gemaakt.

Voor alle gewenste legeringen

Afhankelijk van de toepassingen, zullen er verschillende legeringen nodig zijn. Daar speelt de rvs groothandel ook op in. Ook wat minder gangbare legeringen zijn er in voorraad. Dat is het ook wat rvs groothandel zo apart maakt. De beschikbare halffabricaten zijn een weerspiegeling van de vraag naar rvs, voor het uitvoeren van grote projecten tot aan de doe-het-zelver. Hoogglans gepolijste platen worden veel gebruikt voor decoratieve doeleinden en worden ze bij rvs groothandel geleverd compleet met beschermfolie. Door deze maatregelen te treffen garandeert rvs groothandel de kwaliteit van alle geleverde producten. Daar horen ook materiaalcertificaten bij, eventueel met overstempeling.