Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Genieten met een luxe sauna!

luxe sauna

luxe saunaEen tijdje geleden kwam ik op het idee om een sauna te kopen, niet zomaar een, ik wilde namelijk een luxe sauna kopen. Ik had dit gezien bij een goede vriendin van mij en dit leek mij ook wel wat. Zij had er namelijk net een aangeschaft en ze had mij uitgenodigd om gebruik te maken van de sauna.

Mijn vriendin en ik bezochten erg veel sauna’s en daarom kwam zij op het idee saunaom er zelf een aan te schaffen.Hier was ze uiteraard erg trots op en daarom nodigde ze me uit. Ik had hier wel zin in en dat was een goed idee. Haar sauna was echt heerlijk en ik kwam daardoor op het idee om er ook een te kopen. Ik vroeg haar vervolgens waar ze die van haar gekocht had en ze vertelde me dat ze dit gedaan had op de website van Bodyfit. Hier vind je de luxe sauna en hier had zij er een van aangeschaft. Na een middag vol ontspanning ging ik vervolgens naar huis en nam ik snel een kijkje op de website.

Erg blij met mijn aankoop!luxe

Op de website zag ik een model staan dat echt perfect in mijn huis zou passen. De prijs viel ook erg mee en daarom besloot ik om te bestellen. We zijn nu een tijdje verder en de sauna is inmiddels al ingebouwd. We hadden nog een kamer over en dit ziet er nu echt super uit. Het zorgt voor veel ontspanning en het is zeker een toegevoegde waarde aan ons huis.