Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Je vindt gegarandeerd inspiratie in de Teakhoeve

Vandaag ga ik je meenemen op een virutele tour door de winkel van Teakhoeve. Deze meubelgigant in uitsluitend teakhout heeft weliswaar ook een webwinkel, waarin je zelf naar hartenlust kunt snuffelen, maar ook een fysieke winkel. Voor mij werkt het zo dat ik voornamelijk inspiratie opdoe als ik zoveel mogelijk bij elkaar zie, als ik een kakofonie van informatie binnenkrijg en mijn brein automatisch aan het werk wordt gezet wat goed zou passen in mijn eigen woning. 

1

Alle meubels zijn uit het juiste (teak)hout gesneden

Dat blijkt nogal divers te zijn maar erg mooi vind ik het verschillende materialen te combineren. Teak is daar uitermate geschikt voor, temeer omdat het een zeer warm en doorgaans zeer mooi bewerkt materiaal is, dat goed matcht met andere materialen, zelfs de wat ‘hardere’. Zo past het prima in een interieur van beton en staal, om maar wat te noemen, als opvallend contrast. Je vindt vele teak meubelen bij de Teakhoeve die een ook wat moderner karakter hebben. Overigens is het ook mooi modern met oud te combineren, want dan contrasteer je niet alleen in materiaal maar ook nog eens in stijl.

9

Wat ik met dit bericht poog te doen is je inspiratie te geven voor je eigen woning. Ik heb enkele foto’s toegevoegd van de fysieke winkel, alwaar je werkelijk overal waar je kijkt de meest prachtige meubels vindt, alle uit het juiste (teak)hout gesneden. Mijn tip om het bericht mee af te sluiten: onderstaande kloostertafel!

10

Klik op de afbeelding zelf om naar de bijbehorende productpagina te gaan!