Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Kan je tuin wel wat inspiratie gebruiken? Deze loungeset biedt uitkomst!

1Vandaag een bericht over inspiratie voor je tuin, want eens in de zoveel tijd willen we die echt eens overhoopgooien om vanuit het puin weer iets prachtig nieuws te creëren. Daarvoor heb ik enkele ideetjes, die ik graag eens met je door wil nemen en doe ik een aanbeveling voor een wel heel bijzondere loungeset van Global Source Asia

Inspiratie voor je tuin

Laten we beginnen bij de gemakkelijkste verandering die je kunt ondergaan en die echt met sfeer te maken heeft. Hoe je je tuin in één klap tot een paradijsje omtovert? Door een koord met daaraan lantaarntjes op te hangen, die je ’s avonds precies het soort fijne verlichting geven die elke tuin tot een prettige plek maakt.

Maar er zijn ook nog enkele producten die ik met je wil delen, en die zorgen voor een erg prettige sfeer in je tuin, producten die het ongetwijfeld tot een bijzondere plek maken. Laten we beginnen met de aangekondigde loungeset, een die erg speciaal is. Het is namelijk de welbekende love seat van het bedrijf, dat erg veel tijd heeft gestoken in de ontwikkeling van deze perfecte bank.

6

Zoals je wel ziet kun je hierin heerlijk ontspannen. Je kunt het gehele sofa-gedeelte gebruiken om uitgebreid te zonnen of je liggen, eventueel samen met je lief. De rugsteun zit, weet ik uit ervaring, bijzonder lekker en dus kun je jezelf altijd een plezierige positie aanmeten. Bovendien kun je het schermpje bij een te felle zon omhoog doen en natuurlijk ook volledig naar beneden, mocht je daaraan behoefte hebben.

7

Een leuke tip daarbij is dat je er een tuinhaard bij kunt aanschaffen en deze op het voorbeeld is toevallig ook te koop bij Global Source Asia. Je avonden worden zowel letterlijk als figuurlijk warmer met gebruik van deze haard!