Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Mijn beste advies? Ga voor interieuradvies uit Eindhoven!

Even geen inspiratie meer? Geen nood, dat overkomt ons allemaal wel eens. Gelukkig kun je het bij totale inspiratieloosheid ook altijd aan de professional overlaten. Vandaag daarom een bericht over Burobas Interieuradvies Eindhoven dat ik graag met je wil delen.

8

Een prettig interieur, uitgaande van de doelgroep

Mijn berichten hoeven niet altijd over je eígen interieur te gaan namelijk, want wij allen leven ook nog in deze wereld, een die maar doorgaat. Heb je je weleens gerealiseerd op hoeveel plekken je op een dag eigenlijk wel niet komt? Wat zegt de sfeer van zo’n plek je over het gevoel dat je er hebt? Burobas geeft interieuradvies en zetelt in de creatieve stad Eindhoven, daar waar alles in het teken van design staat. Dat merk je terug aan de ontwerpen waar zij mee komen, maar niet in de strenge manier. Je ziet de basis erin en de achterliggende principes terug, maar voor Burobas hoeft een interieur geen museum te worden, er moet gelééfd worden juist. Burobas gaat van de mensen uit – en het doel van de plek waar zij zich met z’n allen bevinden. Het is daarom een ideaal bureau om in te schakelen wanneer het gaat om interieuradvies voor de inrichting van scholen, van restaurants, kantoren en zorginstellingen – plekken immers waar veel mensen samenkomen.

11

Kijk met me mee naar enkele aansprekende ontwerpen van hun hand. Zelf in de commerciële, onderwijs- of zorgsector nog interieuradvies nodig? Neem dan eens een kijkje op de website van Burobas en vind uit wat zij in jouw situatie kunnen betekenen!

3