Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Mooie tafels op maat te koop!

tafel op maat

tafels op maatBen jij opzoek naar tafels op maat? Dan heb ik vandaag een mooie tip voor u. Deze tip is vooral erg handig voor kinderen met een beperking. Ik heb zelf namelijk een neefje met een beperking en hij heeft echt enorm veel aan de website van kindermeubilair.nl. Deze website heeft ervoor gezorgd dat zijn leven een stuk makkelijker is geworden. Hij heeft natuurlijk veel last van zijn beperking en als hij opdrachten voor school moet maken dan gaat dit een stuk moeizamer. Zijn spieren houden dit gewoon minder lang vol en daarom zijn zijn ouders opzoek gegaan naar een oplossing.

Ze zochten daarom op het internet naar meubilair dat het makkelijker zou maken. Ze hadden hier al wel eens van gehoord en op het internet kamen ze uit op de website van Kindermeubilair. Deze website biedt onder andere tafels op maat aan en dit was precies wat hij nodig zou hebben. Dit zou er namelijk voor zorgen dat zijn houding beter wordt en dat hij het dus langer vol zou kunnen houden.

 

tafelsErg handig!

Deze meubelen hebben hem in ieder geval erg goed geholpen. Ken jij ook iemand die lichamelijk beperkt is? Dan kan ik je deze website zeker aanraden. Je kunt zelf het volgende bepalen:

Onderframe
Kleur
Armleggers
Zitting
Rugsteun
Voetensteun

Op basis van deze keuzes krijg je vervolgens een advies en zij zullen ervoor zorgen dat de tafel perfect gemaakt wordt. Kortom, echt een aanrader voor mensen met een beperking.tafel op maat