Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Stoffeerder Terneuzen gezocht

Onze woning hebben we recent gerenoveerd, helse klus maar kunnen nu eindelijk zeggen dat het klaar is!

Natuurlijk is het ook weer zo dat onze meubels er niet meer bijpassen waardoor we nieuwe meubels moeten halen. Ikzelf ben wat dat betreft vrij lastig aangezien ik het zonde vind om meubels weg te moeten doen als ze nog in goede staat zijn. Door te zoeken naar een stoffeerder Terneuzen en omstreken hoopte ik dan ook dat ik de meubels kon behouden! Mijn partner was al druk aan het zoeken naar nieuwe meubels, ik naar een stoffeerder! Echter was ik sneller met het vinden als dat hij heeft gedaan waardoor mijn vriend mij wel het voordeel moest geven! Bij Zwart leer kan je namelijk jouw bank of stoel opnieuw laten bekleden zodat het er weer als nieuw uit komt te zien.logo-zwartleer

Aantrekkelijke kosten

Doordat we zowel onze banken als stoelen wilde laten bekleden hebben we eerst gekeken of dat het mogelijk is dat hun naar ons komen alvorens wij met de meubels erheen gaan. Dit was absoluut geen probleem en nog geen dag later stonden hun netjes bij ons voor de deur om een offerte op te maken! Zelfs mijn vriend was enthousiast nadat hij had gehoord wat de kosten wordt om de meubels te laten stofferen! Wij hebben er dan ook voor gekozen om stoffeerder Terneuzen of beter bekend als Zwart leer onze meubels opnieuw te bekleden!

IMG_0014-300x225