Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Traprenovatie in Limburg door Revivere, maar wat kost dit nu precies?

Revivere: Traprenovatie in Limburg van A tot Z. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie projecten, van A tot Z. Wat uw wensen ook zijn, wij staan garant voor kwaliteit en maatwerk. Al het houtwerk doen wij volledig in eigen beheer, met veel zorg, precisie en met liefde voor het vak. Naast onze standaard eiken trapbekleding zijn wij gespecialiseerd in maatwerk traprenovatie projecten. Wat gaat dit mij ongeveer kosten? Dat is uiteraard een vraag die door al onze klanten wordt gesteld. Hoe gaan wij hiermee om?

 

Wat kost een traprenovatie precies?

 

Wij kunnen telefonisch, na de inventarisatie fase, al heel gericht een indicatie aangeven, maar voor een gerichte indicatie is inmeten op locatie mogelijk. Dit bieden wij aan in een vaste regio in Limburg, van Venray tot Weert (vanuit Venlo). Normaal gesproken geven wij na het inmeten op locatie direct een prijs. Dit betreft een ‘fixed price’, oftewel een vaste prijs. Hierbij wordt duidelijk gecommuniceerd wat de producten / diensten zijn die afgenomen worden en wat de totaalprijs is.

 

Mocht u, nadat wij een prijs hebben afgegeven, toch nog een aanvullende dienst wensen, of ook aanvullende producten mee willen bestellen, is dit uiteraard wel van invloed op de prijs. Wilt u toch ook de trapleuningen bij ons bestellen (inclusief montage), of wilt u toch wel bijpassende trapwangen op maat laten plaatsen dan informeren wij u tijdig over de meerprijs hiervan. Ook dit betreft altijd een vaste prijs.

 

LET OP: In het geval van maatwerk is het niet altijd mogelijk om na een eerste inmeetafspraak direct een prijsvoorstel (fixed price) af te geven. Wel is het praktisch altijd mogelijk om een gerichte prijsindicatie af te geven. Indien deze indicatie past bij uw wensen wordt, indien nodig, een tweede afspraak ingepland. na de tweede afspraak zal wel een fixed price prijsvoorstel afgegeven worden.